Les companyies Adecco i Moventis, dedicades a recursos humans i mobilitat respectivament, han obert un procés de selecció per incorporar setanta conductors d'autobús de qualsevol zona d'Espanya que vulguin realitzar temporada a la Costa Brava.

Segons informen aquestes empreses, als candidats se'ls ofereix un contracte fix-discontinu amb activitat màxima entre el març i l'octubre en el marc de la reactivació del turisme.

Les dues companyies consideren que aquest procés de selecció té a veure amb la reforma laboral i el seu objectiu d'acabar amb la inestabilitat de l'ocupació en reduir la temporalitat.

La figura del contracte fix-discontinu cobra segons Adecco i Moventis un protagonisme ara vinculat a activitats de temporada que li ha suposat un creixement del 195%.

La funció principal dels perfils seleccionats en aquesta convocatòria serà la realització de serveis de transport de viatgers a la Costa Brava i també una mica més al sud, al litoral del Maresme, per la qual cosa es reclama permís de conduir adequat a aquesta labor i experiència d'entre dos i tres anys.