Mercadona ha reobert el supermercat del número 215 del carrer Barcelona de Girona després de les obres de rehabilitació per adaptar-lo al model de botiga eficient que la cadena està aplicant, a més d'incorporar noves seccions al local.

El nou model de botiga eficient disposa d’una xarcuteria amb pernil al tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, un servei de suc de taronja acabat d'esprémer, especialitats de sushi, una secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, i una exposició a la peixateria per als productes de conquilla, entre altres novetats.        

El supermercat ha reduït fins a un 40% el consum energètic respecte a una botiga convencional, amb millores en l'aïllament tèrmic o nous congeladors més eficients. A més, inclou mesures per millorar l'ergonomia i eliminar sobreesforços, per "facilitar les tasques diàries dels treballadors".

La nova generació de supermercats de Mercadona tenen un disseny renovat, amb nous colors i materials, tant a l'exterior com a l'interior del local.

Inversió i personal

D'altra banda, a més de garantir la plantilla de 39 persones d'aquest supermercat, la nova secció ha generat cinc nous llocs de treball, fet que suposa un total de 44 treballadors i treballadores.

La reforma ha suposat una inversió de 3,3 milions d'euros i amb aquestes obres, la cadena ja ha rehabilitat 20 dels 28 supermercats de la província de Girona.