La Mostra d'Emprenedors de Girona ja ha obert la fase de presentació de candidatures per a la seva 11a edició, que se celebrarà el proper 17 de novembre. L'esdeveniment, organitzat per Assessoria Codina i ElGiroscopi, repartirà un total de 3.000 euros en premis als projectes de nova creació seleccionats.

Les empreses i els emprenedors poden presentar la seva candidatura fins al 16 d'octubre. La Mostra d'Emprenedors, que es va aturar dos anys per la pandèmia, s'adreça "a tothom qui vulgui donar a conèixer un projecte innovador i que tinguin alguna vinculació directa amb el territori gironí", segons explica el propi esdeveniment.

Poden presentar candidatura les empreses i emprenedors que faci menys de cinc anys que han començat a desenvolupar el seu projecte. Entre les candidatures rebudes es farà una selecció "valorant criteris amb valor afegit com la creativitat, l'impacte social, mediambiental o la viabilitat del projecte", tal com detalla la Mostra d'Emprenedors. Posteriorment, tindrà lloc l'entrega de premis que serà el pròxim 17 de novembre al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.