Montse Benítez, nomenada nova directora comercial de CaixaBank a Girona

La nova responsable substitueix a Josep Maria Gonzalez, que passa a ser director territorial de Catalunya

Montse Benítez, nova directora comercial de CaixaBank a Girona i la Catalunya Central.

Montse Benítez, nova directora comercial de CaixaBank a Girona i la Catalunya Central. / CaixaBank

Redacció

Montserrat Benítez ha estat nomenada nova directora comercial de CaixaBank a Girona i la Catalunya Central. Benítez substitueix Josep Maria González, que passa a ser director territorial de Catalunya.

Nascuda a Olot l’any 1976, Montse Benítez, havia ocupat fins ara el càrrec de directora d’àrea de negoci de CaixaBank a Osona. Benítez que es va incorporar a l’entitat l’any 2001. És llicenciada en Dret per la Universitat de Girona (UdG), ha cursat un Màster en Dret Penal a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i té el Postgrau en Pràctica Jurídica per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. En l’àmbit financer, ha cursat els postgraus DAF /CISI i de Previsió de la Universitat Pompeu Fabra, segons informen des de CaixaBank.

Per la seva banda, com a nou màxim responsable d’aquesta Direcció Territorial, que engloba les províncies de Lleida, Tarragona i Girona, i les comarques del Bages, Osona i Berguedà de la província de Barcelona, Josep Maria González gestionarà el negoci de les més de 400 sucursals del banc repartides en aquest territori, que atenen més d’1,5 milions de clients.