Un directiu de la gironina Marlex, entre els joves més destacats d’Espanya per Forbes

Marc Francés entra a la llista Forbes Under 30, que reconeix a les persones més influents menors de 30 anys

Marc Francés, directiu de Marlex i escollit per Forbes com un dels joves menors de 30 anys més destacats d'Espanya

Marc Francés, directiu de Marlex i escollit per Forbes com un dels joves menors de 30 anys més destacats d'Espanya / DdG

Redacció

Marc Francés, managing director de la firma de consultoria d’alta direcció Sarah Marlex, ha estat seleccionat com un dels joves líders empresarials més destacats d’Espanya a la llista Forbes 30 Under 30. Aquesta llista reconeix a les 30 persones més influents menors de 30 anys en una varietat d’indústries, des de tecnologia fins moda o finances.

Marc Francés va començar la seva carrera com a consultor al banc francès BNP Paribas, abans d’unir-se a la multinacional danesa ISS i anteriorment a fer el salt a la consultoria d’alta direcció de la mà de Spencer Stuart, on es va especialitzar en la selecció i successió de perfils directius i acompanyament de comitès de direcció en processos de canvi. Des del 2022, és el líder més jove del seu sector, encapçalant la firma Sarah Marlex. També és el responsable de la funció de People & Culture del Grup Marlex, que ocupa més de 400 persones. Francés, a més, és assessor de la Universitat Pompeu Fabra al seu Pla Estratègic 2016-2025 i també és inversor de diverses startups i mentoritza joves professionals en els primers anys de les seves carreres, segons detalla Forbes.

Des del grup gironí de recursos humans asseguren que la inclusió de Marc Francés en aquest llistat «és un testimoni de la seva visió empresarial i el seu lideratge a Sarah Marlex, sent l’únic representant a la llista dels serveis de recursos humans».

«Des que es va unir al grup Marlex, en Marc ha demostrat un compromís inquebrantable amb una nova visió de lideratge a les organitzacions i a la innovació en el disseny de solucions per als clients. El seu lideratge ha aconseguit accelerar el reconeixement i reputació de Sarah Marlex al mercat», afirmen. Àlex Sanabras, CEO de Marlex, apunta que «estem orgullosos de tenir-lo com a líder a la nostra firma».