BBVA ha llançat una nova edició dels Premis als Millors Productors Sostenibles. Aquesta iniciativa realitzada en col·laboració amb El Celler de Can Roca, pretén donar suport als ramaders, agricultors i productors d’aliments en general que apliquen la sostenibilitat als seus models de negoci, donant-los visibilitat i situant-los al mapa de la producció sostenible a Espanya. El jurat seleccionarà deu guanyadors valorant, entre altres aspectes, com l’eficiència energètica aplicada a la producció, el suport a l’impuls de l’entorn rural o el relleu generacional de l’empresa.

Els premiats formaran part d’una recepta elaborada pels germans Roca i d’un pla de difusió que portarà les seves històries a tot el territori nacional. Alberto Cano, director de Pimes de BBVA a Espanya acompanyat de Joan, Josep i Jordi Roca, van presentar dijous la quarta edició d’aquests guardons.

Des del 13 d'abril i fins al 26 de maig, les empreses i autònoms del sector agroalimentari que es dediquin a la producció ecològica poden presentar la seva candidatura als premis.