Els germans Roca col·laboren amb el BBVA per premiar la sostenibilitat

L’entitat llança una nova edició dels Premis als Millors Productors Sostenibles

Alberto Cano juntament amb els germans Roca i dos guanyadors de la III edició dels guardons.

Alberto Cano juntament amb els germans Roca i dos guanyadors de la III edició dels guardons. / bbva

Redacció

BBVA ha llançat una nova edició dels Premis als Millors Productors Sostenibles. Aquesta iniciativa realitzada en col·laboració amb El Celler de Can Roca, pretén donar suport als ramaders, agricultors i productors d’aliments en general que apliquen la sostenibilitat als seus models de negoci, donant-los visibilitat i situant-los al mapa de la producció sostenible a Espanya. El jurat seleccionarà deu guanyadors valorant, entre altres aspectes, com l’eficiència energètica aplicada a la producció, el suport a l’impuls de l’entorn rural o el relleu generacional de l’empresa.

Els premiats formaran part d’una recepta elaborada pels germans Roca i d’un pla de difusió que portarà les seves històries a tot el territori nacional. Alberto Cano, director de Pimes de BBVA a Espanya acompanyat de Joan, Josep i Jordi Roca, van presentar dijous la quarta edició d’aquests guardons.

Des del 13 d'abril i fins al 26 de maig, les empreses i autònoms del sector agroalimentari que es dediquin a la producció ecològica poden presentar la seva candidatura als premis.