El Meeting Camper de Sant Miquel de Campmajor espera uns 7.000 visitants

La desena edició de la fira del món overlan i camper serà «la més internacional» amb expositors de Portugal, Turquia i l’Iran

Imatge aèria del Meeting Camper 2022.

Imatge aèria del Meeting Camper 2022. / ddg

Redacció

Sant Miquel de Campmajor acull aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny, la 10a edició del Meeting Camper Iati, la fira que aplega aficionats dels viatges i de la «camperització» amb professionals del sector. Enguany, hi haurà un total de 80 expositors, més que en cap altra edició anterior, i la procedència d’aquests serà també més internacional, segons detallen des de l’organització amb professionals del sector de països com Portugal, la Xina, Turquia i l’Iran, a més d’Espanya, França i Alemanya.

Divendres es donarà el tret de sortida de la fira, que se celebra a les instal·lacions de Fang Aventura, a Sant Miquel de Campmajor. Aquest esdeveniment dedicat als aficionats i professionals del món «overland», camper i viatges és únic a tot Espanya i un dels més grans a nivell europeu. Mario Vives, organitzador del Meeting Camper explica que «estem molt contents amb la participació i és que hem hagut de tancar les inscripcions en haver arribat ja a 400 inscrits a la zona de campers». En aquest sentit, Vives apunta que esperen repetir les xifres de l’edició anterior amb la presència d’unes 7.000 persones durant tot el cap de setmana.

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, en funcions, Francesc Castañer, valora que «la Meeting Camper és un esdeveniment que posa en el mapa una població com Sant Miquel de Campmajor i a la comarca del Pla de l’Estany amb una fira que cada vegada té més ressò internacional». Per la seva banda, Oriol Serrà, alcalde de Sant Miquel de Campmajor en funcions, destaca que «parlem d’una fira molt ben consolidada, com ho demostren els 10 anys de vida que té i que lliga perfectament amb la nostra població, ja que porta un turisme familiar i que està molt conscienciat amb l’entorn i el medi ambient».

Més enllà de la zona d’expositors i de les diferents àrees per acampar-hi, es torna a fer una aposta per donar a conèixer experiències de viatges a través de la vintena de xerrades que hi ha organitzades entre dissabte i diumenge, detallen des de l’organització. També es repeteix l’espai per a Foodtrucks, una de les novetats de l’any passat, en el que hi haurà més varietat de productes gastronòmics.