Relleu a la patronal tecnològica gironina: Albert Alemany substituirà David Martí com a president de l’AENTEG

L'Associació de Noves Tecnologies de Girona celebra la seva assemblea anual la setmana vinent a Olot

Albert Alemany

Albert Alemany / DdG

DdG

Albert Alemany, de l’empresa Alterego Web, serà el nou president de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) en substitució de David Martí. El relleu es farà efectiu la setmana vinent en l’assemblea anual que la patronal tecnològica celebrarà a Olot. La d’Alemany és l’única candidatura a renovar la junta de l’entitat.  

La jornada d’Olot arrencarà al migdia amb un dinar i prosseguirà a la seu de DinàmiG, on se celebrarà la ponència dels convidats a l’assemblea (que enguany tractarà sobre l’ús de la tecnologia a l’esport d’alt nivell) i l’assemblea.  A partir de les 18:30, al restaurant La Quinta Justa, tindrà lloc un còctel-networking obert a totes les empreses d'Olot i, per extensió, de la Garrotxa, amb barra lliure i un piscolabis. "D'aquesta manera, i en un entorn més informal, podran conèixer les innovacions i els desenvolupaments en matèria tecnològica, així com els productes i serveis, que ofereixen les empreses gironines del sector", detallen des de l'AENTEG.

L’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona és una associació professional d'empresaris de les comarques gironines dedicats a activitats relacionades amb les noves tecnologies en el vessant més ampli de l’expressió, amb els objectius d’agrupar-los, representar-los, defensar-ne els interessos, i dinamitzar la seva àrea d’actuació, així com servir a la resta de la societat.