Diari de Girona organitza una jornada sobre comerç electrònic

· L'acte se celebrarà el 21 de juny a la Cambra de Comerç de Girona a partir de les 10 del matí

· Diferents experts debatran sobre com ajudar les empreses a incrementar les vendes i la seva competitivitat

Diari de Girona organitza una jornada sobre comerç electrònic

Diari de Girona organitza una jornada sobre comerç electrònic / DdG

Redacció

«Les claus de l’eCommerce en una economia digitalitzada» és el títol de la jornada que Diari de Girona i Prensa Ibérica han organitzat pel pròxim dia 21 de juny amb el patrocini de Banc Sabadell. La jornada se celebrarà a partir de les 10 del matí a la seu de la Cambra de Comerç de Girona situada a la Gran Via de Jaume I, 46. 

L’assistència a la jornada és gratuïta però cal inscriure’s de forma gratuïta AQUÍ.

David Sanz, responsable de TPV’s Negocis i Marqueting de Banc de Sabadell, iniciarà la jornada amb una ponència a la que seguirà una taula rodona d’experts, que abordaran les principals claus per tenir un comerç electrònic exitós. Hi participaran, Amara Camafreita, directora de l’Oficina de Grans Empreses de Banc de Sabadell a Girona ; Albert Alemany, CEO d’AlterEgo Web i president de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG); Sergi Alós. propietari de caganer.com i de topsailingcharter.com; i Adrià Bosch. Cofundador de MyChefTool. 

Entre d’altres qüestions es tractaran temes com les plaformes de comerç electrònic, la tipologia del contingut de les webs, el procés de compra, els mitjans de pagament, la logística de l’enviament o el posicionament web. L'objectiu final és destacar els avantatges que l'eCommerce ofereix a les empreses per incrementar les seves vendes i augmentar la competitivitat.