Noel incrementa un 20% les vendes de la seva gamma de xarcuteria 'Delizias'

El grup d'alimentació gironí té l'objectiu d'unir tradició amb noves tendències

Productes de la gamma de xarcuteria 'Delizias' de Noel.

Productes de la gamma de xarcuteria 'Delizias' de Noel. / Noel Alimentaria

ACN

L'empresa càrnia Noel, amb seu a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa, ha decidit rellançar la seva gamma de xarcuteria 'Delizias' incorporant millores a les receptes d'algunes de les referències, a més de canviar-ne la imatge i el disseny de l'empaquetat. L'objectiu: unir la tradició xarcutera del grup amb les noves necessitats i tendències del consum. Precisament, la gamma ha registrat un increment de més del 20% en les vendes en volum durant l'últim exercici i és un dels principals motors de creixement de la seva divisió de productes carnis.

D'entre totes les millores incorporades a les receptes, destaca l'augment en el percentatge de carn del Pit de pollastre 'Delizias', que passa d'un 85% a un 92%, la qual cosa li confereix un millor sabor, aroma i textura; incrementant el valor nutricional amb el corresponent augment del percentatge proteic, a més d'estar lliure de gluten, lactosa i fècules.

En la mateixa línia, el Pernil Salat Gran Reserva 'Delizias' es consolida com una de les referències de major valor afegit de la gamma, ja que és dels únics del mercat que està elaborat, únicament, amb pernil i sal del Mediterrani. Això implica que durant el seu procés de producció i curació no se li afegeixen ni nitrits, ni nitrats, ni cap altre additiu, donant com a resultat un producte totalment natural. A més, ara conté un 50% de carn de porc Duroc, que li aporta una millor textura i sabor; i compta amb el certificat Welfair en benestar animal de AENOR.

"El rellançament de Delizias s'ha plantejat amb l'objectiu d'aportar més valor a la gamma i d'aconseguir portar-la encara a més llars", afirma la directora corporativa de màrqueting de Noel, Maria Sánchez.

La gamma 'Delizias' es comercialitza en els punts de venda de les principals cadenes de lliure servei d'Espanya i està conformada per sis referències de 'Delizias Al Corte' (pernil cuit, espatlla rostida pit de gall d’indi i pit de pollastre cuites, pernil salat i llom curat), presentant el tall més fresc per mantenir el sabor, l'aroma i la textura de l'embotit recentment tallat; i tretze referències de 'Delizias Pétalos' (pernil cuit, pernil cuit ibèric, pernil cuit amb tòfona, pit de gall d’indi, pit de pollastre a les fines herbes, espatlla ibèrica d’enceball, pernil salat, llom curat, llom ibèric, xoriç, xoriç ibèric, llonganissa i llonganissa ibèrica), en format de delicats encenalls acabats de tallar i col·locats a mà.

La proposta, a més, gira entorn del concepte 'cada llesca importa' per tal de posar en relleu tant el producte com tot el que hi ha al darrere. En aquest sentit, els envasos de tota la gamma estan composts en un 70% de plàstic reciclat i, a més, s'ha disminuït la quantitat d'aquest, la qual cosa suposarà una reducció total d'uns 43.000 kg d'aquest material a l'any, fet que està totalment alineat amb l'estratègia de sostenibilitat que està duent a terme la companyia.

Present a 66 països

Situat a Sant Joan les Fonts, Noel Alimentaria és un grup d'alimentació familiar, de quarta generació, especialitzat en la producció i distribució, nacional i internacional, de pernil cuit i curat, embotits, carns i elaborats frescos, plats preparats, pizzes, cremes, sucs vegetals o productes plant based, entre altres, tant per al mercat nacional, com a internacional. Amb una plantilla de més de dues mil cinc-centes persones, quinze centres de producció repartits per tot el territori espanyol, activitat en 66 països i present en la totalitat de la gran distribució.