Aquest és el llistat dels grans deutors a l'Agència Tributària de Catalunya

Una quarantena de contribuents acumulen un deute de 73,8 milions d'euros a l'Agència Tributària de Catalunya

Redacció

 Un total de 41 persones físiques i jurídiques tenien un deute de 73,8 milions d'euros amb l'Agència Tributària de Catalunya a 31 de desembre de 2022, segons es desprèn de la nova llista anual publicada per l'organisme aquest dijous. A la llista de deutors hi continua l'empresa Playbadalona S.A, amb més de 10 milions d'euros pendents; i REC Madral Companyia d'Aigües SA, de Maçanet de la Selva, amb 7,5 milions d'euros. Entre les companyies amb més deute també hi ha Riera de Cabanyes Companyia d'aigües, amb 6,8 milions d'euros. Entre les persones físiques, destaca Montserrat Unanue Navarro, amb 3,1 milions d'euros; i Victor Juan Fontfreda, amb 2,3 milions d'euros.

La llista d'enguany inclou les persones deutores fins al darrer dia del 2022 i no les actuacions posteriors. Respecte del 2021, el nombre de deutors i la quantitat pendent ha baixat: aleshores eren 51 deutors que sumaven un import total de 88,5 milions d'euros. La llista fa referència a deutes i sancions tributaris pendents de pagar a la hisenda pública catalana i que fan referència a tributs propis o cedits.

Ente les societats, hi figuren també Moramar SA, amb un deute de 3,3 milions d'euros; Recreativos Caballero SL, amb 2,3 milions d'euros; Ibupe Rehabilitació S.A, amb 1,6 milions d'euros; o Comunitat d'Aigües SL, amb 1 milió d'euros; entre altres.

Entre les persones físiques també hi ha Nancy Janneth Suárez Caceres i Enrique Trave Valls, amb 2,4 milions d'euros cadascú; Luis Ventura Elias, amb 1,5 milions d'euros; Francisco Vicente Ros, amb 1,4 milions d'euros; o Natividad Casanovas Solandes, amb 1,3 milions d'euros.