Comencen les obres de Realitat Millorada, un projecte amb col·laboració olotina

La Fundació A. Bosch va signar fa dos anys un acord de col·laboració amb l'Hospital Vall d'Hebron per posar en marxa la remodelació de l'Àrea d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica

Obres del projecte Realitat Millorada FUNDACIÓ A.BOSCH.

Obres del projecte Realitat Millorada FUNDACIÓ A.BOSCH. / FUNDACIÓ A.BOSCH.

Redacció

Realitat Millorada, el projecte de reforma integral de l'Àrea d'Hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de Vall d'Hebron, en col·laboració amb la Fundació A. Bosch, està més a prop de fer-se realitat. Ja estan en marxa les obres que transformaran un espai de 2.646 metres quadrats per fer-lo més ampli i lluminós, separant les zones de pacients i familiars de les zones de treball dels professionals de les àrees d'oci, joc i descans. Tindrà una zona específica per adolescents i adults joves. Les habitacions seran individuals i el triple de grans, i comptaran amb llit per a acompanyants. A més, hi haurà més espai per poder fer recerca, trasplantaments i teràpies avançades.

"Es tracta d'una ambiciosa transformació que permetrà que el procés d'ingrés dels pacients sigui el més confortable possible", assegura Cristina Sanz, responsable de la Fundació A. Bosch, que va ser creada el 2004 pel grup d'alimentació olotí Noel i porta el nom d'un dels grans impulsors de l'empresa, Albert Bosch Sala.

El projecte de col·laboració es va engegar fa dos anys. L'abril de 2021, la Fundació A. Bosch va signar un acord de col·laboració amb l'Hospital Vall d'Hebron per posar en marxa una campanya de recaptació de fons per remodelar l'Àrea d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica, un projecte que també compta amb la participació de la Fundación Aladina i Fundación Small.