Galardones

‘Euromoney’ escull CaixaBank com a millor banc a Espanya

La publicació reconeix el lideratge de l’entitat, reforçat després de la fusió amb Bankia

JIG y GG

JIG y GG

L. B.

CaixaBank ha sigut elegit 'Millor banc a Espanya' per tercer any consecutiu i 'Millor banc digital a Europa Occidental 2023' en els premis Awards for Excellence que la revista britànica 'Euromoney' atorga cada any a les entitats líders en serveis bancaris al món. 

Es tracta de la vuitena vegada en els últims 12 anys que CaixaBank rep el màxim guardó nacional, i de la segona vegada que l’entitat és reconeguda per la seva transformació digital en aquests premis internacionals. El jurat dels premis, format pel comitè editorial de la revista, ha escollit CaixaBank pel seu lideratge en els serveis bancaris a Espanya, reforçat després de la fusió amb Bankia, i per la seva aposta decidida per la innovació, que l’ha convertit en pionera en l’ús de les noves tecnologies per oferir el millor servei al client, en línia amb el seu propòsit de marca: ser a prop de les persones per a tot el que importa.

Per al president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, "aquests premis són un reconeixement al model diferencial de fer banca de CaixaBank, basat en la proximitat i el suport a les famílies i les empreses, així com a la societat que servim. El fet que Euromoney hagi premiat CaixaBank com a millor banc a Espanya durant tres anys consecutius revalida el nostre model de banca sostenible, que col·loca CaixaBank en una posició rellevant per liderar el procés de transformació del sector bancari europeu". 

L’entitat encapçala un model basat en la proximitat i en el suport a la societat

Per la seva banda, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha destacat que "aquests guardons són un reconeixement de l’esforç i la bona manera de treballar de tots els nostres empleats, així com de la nostra aposta per la innovació i la transformació digital. En un entorn en el qual els canvis tecnològics s’acceleren, els bancs líders hem de ser capaços de poder donar respostes àgils i eficients a les noves necessitats socials". 

I afegeix: «El reconeixement al millor banc digital a Europa Occidental 2023 ens anima a continuar desenvolupant el nostre model d’atenció per adaptar-lo en tot moment a les preferències dels nostres clients i de la societat en general, un dels pilars del nostre Pla estratègic 2022-2024».

CaixaBank va completar un any 2022 molt positiu en termes de dinamisme comercial, qualitat creditícia i fortalesa financera. L’entitat va reforçar en aquest exercici la seva activitat en tots els canals a través dels quals desenvolupa la seva activitat (des de la xarxa d’oficines més extensa d’Espanya fins als canals remots o digitals, com ara inTouch, CaixaBankNow i imagin) i gràcies a una àmplia oferta de productes i serveis dissenyada per respondre a les necessitats de cada tipus de client.