Aprèn màrqueting digital a Girona amb aquesta formació gratuïta per a estudiants

Imatge de l'acadèmia Visibilidadon

Imatge de l'acadèmia Visibilidadon / Visibilidadon

Redacció

L’agència Visibilidadon ofereix una nova iniciativa per a impulsar el talent a la provincia de Girona sobre temàtiques enfocades al Màrqueting Digital de manera pràctica i accessible. 

A Visibilidadon obren de forma gratuita la seva Acadèmia, pels estudiants de la Universitat de Girona i lEscola Tècnica de Girona, durant el curs acadèmic.

Ofereixen la possibilitat de formar-te en el sector del SEO i Google Ads amb consultors actius en projectes com Tradeinn, Toni Pons, Rigau, Dibosch, entre d’altres. 

Els alumnes podran aprendre directament dels consultors de l’agència. Amb la possibilitat de realitzar pràctiques en la mateixa i entrar al sector professional del Màrqueting Digital, combinant els seus estudis formatius en les entitats educatives. 

Dins de l’Acadèmia s’hi trobaran cursos ben estructurats, casos reals, una formació actualitzada i el suport que necessites per resoldre qualsevol dubte.

L'equip de Visibilidadon

L'equip de Visibilidadon / Visibilidadon

Si els estudiants de la Universitat de Girona i l’Escola Tècnica de Girona, tenen interès en el Marketing Digital i els agradaria conèixer el sector SEO i ADS, Visibilidadon ofereix l’oportunitat de desbloquejar l’accés gratuït de l’Acadèmia amb el correu de l’entitat educativa de la que formi part.  

Si et vols apuntar, aquí tens la pàgina de subscripció: https://www.visibilidadon.com/alumnes/