La segona edició de «Beu-te el museu» comptarà amb 12 activitats

La primera edició de la iniciativa va registrar fins a 225 participants i va  assolir el 75 % d’ocupació 

Activitat de la primera edició de Beu-te el museu.

Activitat de la primera edició de Beu-te el museu. / PTCBG

Redacció

La iniciativa «Beu-te el museu» arriba a la seva segona edició. Una campanya promocional que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona impulsa des dels clubs de màrqueting de Cultura i Identitat i la Ruta del Vi DO Empordà per promocionar de manera combinada l’oferta museística i l’enoturisme de la destinació de la Costa Brava entre el públic de proximitat durant la tardor.

Enguany, dotze museus i dotze cellers de la demarcació de Girona programen el segon cicle de visites combinades amb tast de vins de la DO Empordà durant els caps de setmana del mes d’octubre. Cada activitat programada té una capacitat d’entre vint i trenta persones i un preu fix unitari de 22 euros. Des de l’1 de setembre s’han posat a la venda 330 entrades que es poden adquirir a través de la plataforma costabrava.koobin.com. La primera edició de «Beu-te el museu» va registrar 225 participants i va assolir el 75% d'ocupació en les onze activitats programades dins del cicle.

En aquesta segona edició, per part del sector cultural participen en les activitats l'Ecomuseu Farinera, el Museu de l'Empordà, el Museu d'Art de Girona, el Museu de la Pesca, el Castell Gala - Salvador Dalí, el Museu d'Arqueologia de Catalunya d'Empúries, el Museu d'Arqueologia de Catalunya d'Ullastret, el Museu d'Arqueologia de Catalunya de Girona, el Terracotta Museu, el Museu de l'Anxova i de la Sal, el Museu del Cinema i el Monestir de Sant Esteve de Banyoles, els dos darrers noves adhesions a la campanya.

Per part del sector vitivinícola, els cellers de la DO Empordà que hi participen són Empordàlia, Perelada, Vinyes d'Olivardots, Espelt Viticultors, Pere Guardiola, Brugarol, Mas Llunes, La Vinyeta, Martín Faixó, Martí Fabra, Vinyes dels Aspres i Mas Oller, els dos darrers recentment incorporats a l'activitat.