Bassols Energia il·lumina l’Empordà Golf

La capacitat instal·lada és de 240 quilowatts pic

Bassols Energia il·lumina l’Empordà Golf.

Bassols Energia il·lumina l’Empordà Golf. / Bassols Energia

Redacció

Bassols Energia, líder en solucions d'energia sostenible, ha anunciat la finalització amb èxit del seu projecte de Planta Fotovoltaica d'Autoconsum (PPA) en el prestigiós Empordà Golf, situat a Torroella de Montgrí. Amb una capacitat instal·lada de 240 quilowatts pic (kWp), aquest projecte marca una fita significativa en la cerca de la sostenibilitat i la reducció de la petjada de carboni en la indústria del golf.

L'Empordà Golf, reconegut pel seu compromís amb la sostenibilitat ambiental i l'excel·lència en l'esport, ha fet un pas important per a reduir la seva petjada de carboni en associar-se amb Bassols Energia en aquest projecte emblemàtic

Per aquest projecte, Bassols Energia ha comptat amb l’empresa Kepton, una companyia especialitzada en solucions i instal·lacions d’energia solar fotovoltaica que dissenya i instal·la sistemes d’energia solar sota els màxims estàndards de qualitat.

També s’ha condicionat la zona d'aparcament per a la instal·lació de pèrgoles per optimitzar la producció i oferir una integració arquitectònica de la solució.

Mitjançant la instal·lació de les marquesines amb plaques solars al pàrquing exterior, s’ha buscat oferir dues solucions en una mateixa instal·lació: protegir els vehicles de la radiació solar i a la vegada alimentar tres carregadors per a vehicles elèctrics amb energia 100% renovable.

Tant és, que el disseny del camp fotovoltaic s’ha implantat en les pèrgoles orientades al sud, aconseguint d'aquesta manera que tot el camp fotovoltaic pugui fer coplanar a les pèrgoles mantenint la seva mateixa inclinació i reduint d'aquesta manera la càrrega sobre la mateixa coberta i les corretges d'aquestes.

Innovació i adaptació són dos conceptes essencials per a qualsevol organització. La innovació juga un paper protagonista en la cultura de Bassols Energia al igual que adaptar-se a les noves tendències és clau per a no quedar-se enrere.

En aquest projecte Bassols Energia, Empordà Golf i Kepton, han assolit una proposta personalitzada amb l’objectiu de proveir energia renovable i un preu competitiu a llarg termini, fet que permet, amb cap inversió inicial, uns estalvis en els futurs consums energètics.

Aquesta iniciativa no sols beneficiarà a l’Empordà Golf, sinó que també contribuirà al medi ambient en reduir significativament les emissions de carboni i la dependència de fonts d'energia no renovable.

Bassols Energia segueix el seu propòsit de poder continuar oferint una energia sostenible i neta a l'abast de tothom, el millor servei als seus clients, transparència i el compromís constant d’oferir nous productes que ajudin a estalviar en la factura de llum, tant per llars com per empreses.

Així, Bassols Energia continua en el camí de ser una empresa de referència en el mercat energètic, transformant el dia a dia del teixit empresarial en el qual participa i amb el que està plenament compromesa.