"És molt important la prevenció, per cuidar-nos i cuidar del nostre negoci"

La seu de PIMEC a Girona acull la segona sessió del cicle de jornades sobre salut i benestar adreçada a persones autònomes

Participants en la jornada de PIMEC sobre salut i benestar a Girona.

Participants en la jornada de PIMEC sobre salut i benestar a Girona. / PIMEC

Redacció

La seu de PIMEC a Girona ha acollit aquest dimecres la segona sessió del cicle de jornades sobre salut i benestar adreçada a persones autònomes. La presidenta de PIMEC Autònoms, Elisabet Bach, ha remarcat la necessitat de "conscienciar les persones autònomes que ens hem de prioritzar, que ens podem posar malaltes i que, per això, és molt important la prevenció, per cuidar-nos i cuidar del nostre negoci".

L'objectiu d'aquestes jornades, que van començar a Lleida amb una sessió sobre nutrició, és donar eines als professionals autònoms per cuidar el seu benestar en tots els nivells, segons detallen des de la patronal.

La segona jornada a Girona ha comptat amb les intervencions de l'educadora física i dietista, Astrid Barqué i de la fisioterapeuta, osteòpata i psicòloga, Carme Surós. A més, els professionals han gaudit d'un networking-tast de productes de proximitat i s'han realitzat tests ràpids de salut a càrrec de la Fundació de Farmàcies de Catalunya FEFAC.

L'àgora de PIMEC Autònoms, que s'ha organitzat amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, finalitzarà el pròxim 30 de novembre amb una sessió sobre el benestar emocional a la seu de PIMEC Tarragona.