El truc per estalviar-te fins a 18 euros en el dipòsit de combustible

Els preus han pujat i la tendència és que ho continuïn fent

Les benzineres "low-cost" són la solució?

Estalvia 18 euros per dipòsit

Estalvia 18 euros per dipòsit / freepik

Portem una temporada una mica dolenta amb el preu del combustible. Quan van començar a apujar els preus, el Govern va donar unes ajudes perquè els ciutadans poguéssim gaudir d'uns descomptes en el preu d'aquest, però fa un temps enrera, aquestes ajudes es van acabar i vam haver de començar a pagar el preu del combustible sense bonificacions. Aquest passat mes de setembre, la benzina va arribar als seus màxims històrics del 2023. És per això, que us deixem unes pautes i estratègies per estalviar-vos fins a 18 euros en cada dipòsit.

Segons els experts, els pròxims mesos, els preus dels combustibles continuaran pujant. Aquest pronòstic fa que, molts usuaris comencin a recórrer a altres estratègies per poder fer front a una situació que, en molts casos es pot titllar de quasi insostenible. 

El 25 de setembre de 2023 la benzina va arribar als 1,760 euros

Les benzineres "low-cost" existeixen fa temps, i cada vegada són més els usuaris que hi recorren per tal de poder utilitzar el vehicle comercial o particular. Fins fa poc, aquestes benzineres estaven molt mal vistes i molts usuaris dubten i han dubtat sobre la qualitat del combustible que, allà, s'hi serveix.

Emplenar el dipòsit en una benzinera "low-cost"

Emplenar el dipòsit en una benzinera "low-cost" / @ ASphotofamily

Desmentint mites sobre les benzineres "low-cost"

Com hem comentat, molts usuaris creuen que, per posar combustible en una d'aquestes benzineres, el cotxe segur, que es farà malbé! Doncs aquest concepte és erroni i a més, et podràs estalviar fins a 18 euros per dipòsit. Segons els experts del sector, aquesta creença de mala qualitat del combustible a les benzineres "low-cost" és errònia i donen com a vàlid el combustible que s'hi ven.

Troba la benzinera més econòmica i propera

Si el que necessites és estalviar en el preu del dipòsit, tenir la benzinera a prop de casa o la feina i, no fer malbé el cotxe, aquí et deixem el millor truc. Agafa el mòbil i cerca les benzineres per ubicació. Des del mateix Internet veuràs actualitzat, cada dia, el preu de cada benzinera, podent així validar quina és la més econòmica segons el dia.

L'Associació Nacional d'Estacions de Servei Automàtiques ha demostrat que la diferència entre les benzineres, inclús d'una mateixa zona, pot oscil·lar fins als 18 euros. Així doncs, si has de posar combustible, revisa el mòbil i busca per proximitat i preu més assequible, ja saps que les benzineres "low-cost" tenen bon combustible.