Ecosol signa un conveni de col·laboració amb Ximenez Group per la il·luminació nadalenca de Girona

L'acord contribueix a la integració i a la formació de persones en situació de vulnerabilitat a través de la seva professionalització i accés a un lloc de treball

Ecosol signa un conveni de col·laboració amb Ximenez Group per la il·luminació nadalenca.

Ecosol signa un conveni de col·laboració amb Ximenez Group per la il·luminació nadalenca. / Càritas Diocesana de Girona

DdG

Ecosol, l'empresa d’inserció laboral de Càritas Diocesana de Girona, i Ximenez Group (l'empresa que s'encarrega s'instal·lar la il·luminació nadalenca a Girona) han signat un conveni de col·laboració per a la inserció laboral de persones en risc d'exclusió. L'acord contribueix a la integració i a la formació de persones en situació de vulnerabilitat a través de la seva professionalització i accés a un lloc de treball.

Així, Ximenez Catalunya i l’empresa matriu Ximenez Group han passat a ser una “empresa amb cor”, una distinció que atorga Càritas Catalunya a totes aquelles entitats i organitzacions que contribueixen activament a la societat a través dels seus programes de col·locació.

Segons la directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, el programa Empreses amb Cor és “una aposta, un repte, una esperança, un innovador projecte de col·laboració amb empreses per tal d’implicar els agents econòmics en el desenvolupament del benestar social i sensibilitzar-los cap a les activitats que Càritas desenvolupa”.