Vols viatjar aquest Nadal? Ofertes de Renfe per 30 euros

Visita a la família o ves a fer turisme nadalenc amb aquestes superofertes a diversos punts del territori espanyol

Renfe i les seves superofertes

Renfe i les seves superofertes / Gerard Escaich Folch

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Renfe ha decidit fer una campanya nadalenca perquè les persones puguin viatjar i anar a veure els familiars que viuen més lluny o per donar-vos un capritx nadalenc. Aquesta campanya està repleta de superofertes. Podràs trobar bitllets des de 30 euros. Te'n donem més detall!

Si vius a Andalusia, Madrid, València, Aragó o França, podràs viatjar a Barcelona per només 30 euros. El temps per adquirir aquests bitllets és limitat. Podràs adquirir-los fins al 12 de desembre. I la vigència d'aquests serà des del 18 de desembre fins al 14 de gener de 2024.

Les ciutats des d'on podràs viatjar

Màlaga, Sevilla, Madrid, Granada, València, Córdoba, Montpelier, Marsella, Nimes i Lyon.

Retrobar-se amb la família

Retrobar-se amb la família / freepik

La compra dels bitllets

Els bitllets els pots adquirir online, a la web de Renfe o, presencialment a taquilles o màquines de les estacions de trens. L'import rondarà els 30 euros per trajecte, tot i que, segons l'horari o l'origen podrà variar una mica el preu.

A més, podràs pagar en 4 mensualitats sense interessos, si l'import dels teus bitllets superen els 150 euros. Aquesta és una novetat que acaba d'oferir Renfe als seus clients. A part de la prohibició d'accedir a les estacions i trens amb patinet elèctric: vigent a partir del 12 de desembre de 2023.

Si la compra dels bitllets és online i voleu gaudir d'aquest nou avantatge, a l'hora de pagar haureu de seleccionar "Altres maneres de pagament". A continuació necessitareu tenir a mà el vostre correu electrònic, DNI i targeta de pagament.