Miquel Gotanegra, reelegit president de l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus

Es planteja com objectiu que Roses sigui una destinació referent en turisme sostenible a la Mediterrània

Nova junta de l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus

Nova junta de l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus

Redacció

Miquel Gotanegra ha estat reelegit per unanimitat president de l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus durant la darrera assemblea de l’entitat. La junta directiva, de continuïtat, està formada per Gotanegra a la presidència; Roser Alabert (vicepresidenta); Marc Ricart (secretari); Josep Vilà (tresorer); i com a vocals: Esther Escudero, Gemma Gotanegra, Josep Parés; Antoni Abad; Ramon Piferrer; i Xavi Abad.

En el seu parlament, el president reelegit ha manifestat que l’objectiu és seguir treballant amb la unió de tots els empresaris perquè Roses sigui una destinació referent en turisme sostenible a la Mediterrània. Gotanegra s’ha ofert per col·laborar amb l’Ajuntament per fer possible aquest propòsit i ha remarcat la necessitat que el sector públic i privat treballin conjuntament, “hem d’anar tots junts, aquest és l’únic camí possible i és la fórmula de l’èxit”, ha afirmat. Per altra banda, Gotanegra ha incidit en la importància de la formació contínua dels treballadors per aconseguir plantilles qualificades i a l’alçada de "l’excel·lència de la destinació".

Miquel Gotanegra és president de l’associació Estació Nàutica de Roses-Cap de Creus des del 2010 i des del 2012 de l’Associació de Comerciants de Roses. L’any 2019 es van fusionar les dues associacions i es va crear l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, presidida per Miquel Gotanegra.