Repsol t'ofereix un sorprenent descompte: canvia oli de cuina per combustible

De moment aquesta oferta només es pot trobar a una comunitat autònoma d'Espanya

30 cèntims per cada litre d'oli de cuina

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Un dels grans magnats de l'energètica i els combustibles torna a sorprendre els seus clients. Si ets consumidor habitual de les benzineres de Repsol, de segur que ja ho saps. I en cas de no ser-ho, t'expliquem com estalviar-te 30 cèntims per cada litre d'oli de cuina. 

Repsol és una empresa que treballa per la sostenibilitat. Fa només uns dies, va començar a produir electricitat renovable a Andalusia amb el programa Sigma. Ara, a més, també ha decidit reduir el preu de la benzina als seus consumidors, duent a terme una tasca de conscienciació mediambiental.

L'empresa ha començat a dur a terme la campanya del descompte per cada litre d'oli de cuina que portis.

Aquest projecte s'ha engegat a la Comunitat de Madrid. 

Què faran amb l'oli de cuina?

El convertiran en combustible renovable, reduint considerablement les emissions de CO₂. La sostenibilitat i el medi ambient són dos factors clau a l'hora de cuidar el planeta i aquests gestos han de començar per les empreses nacionals i internacionals. 

L'estratègia de màrqueting i els grans descomptes que estan duent a terme, generaran consciència social, mentre ajudaran a estalviar als usuaris en la despesa de combustible. Tots sabem que el preu de la benzina o dièsel no és pas barat. A més, el nivell de vida és molt car i costa arribar a final de mes. Així doncs, si podem estalviar i contribuir al medi ambient, per què no fer-ho?

El 2025 s'espera que l'empresa energètica tingui una capacitat de producció d'1,3 milions de tones de combustible renovable i la previsió pel 2030 és arribar a més de 2 milions de tones. D'aquesta manera es convertirà en el líder de combustible renovable a tot Europa.

30 cèntims de descompte per cada litre d'oli de cuina

30 cèntims de descompte per cada litre d'oli de cuina / @ jcomp

Com me'n beneficio

Si vius o viatges a Madrid, podràs portar ampolles de plàstic de fins a 5 litres d'oli de cuina a la benzinera més propera de Repsol. Allà, l'hauràs d'entregar a l'expenedor del local. A continuació, hauràs de fer els tràmits amb l'app de Waylet.

Primer t'hi hauràs de registrar i després podràs gaudir d'aquest i d'altres descomptes. En cas de dubte a l'hora de fer la gestió amb l'aplicació, l'operari de la benzinera t'ajudarà per acabar amb el tràmit. Tot i que, és una aplicació senzilla i força intuïtiva. 

Els litres entregats s'aniran acumulant al teu saldo Waylet.