CaixaBank signa un acord de col·laboració amb Girona Next

L’objectiu és impulsar l’emprenedoria i la innovació a les comarques gironines segons expliquen les entitats

Josep Maria Gonzàlez i Robert Mas Santana.

Josep Maria Gonzàlez i Robert Mas Santana. / CaixaBank

Redacció

CaixaBank ha signat un acord de col·laboració amb l’Associació Girona Next, amb l’objectiu de potenciar i donar suport al desenvolupament de la innovació i l’emprenedoria tecnològica al territori gironí. L’acord ha estat rubricat per Robert Mas Santana, president de la Junta Directiva de l’Associació Girona Next, i per Josep Maria Gonzàlez, director territorial de CaixaBank a Catalunya.

L’Associació Girona Next és una associació que agrupa l’ecosistema emprenedor de Girona que té com a objectiu principal contribuir a crear comunitat, connectar i vertebrar l’ecosistema emprenedor i tecnològic de Girona. A més, té com a missió atraure talent i inversió local i internacional per promoure la creació i desenvolupament de start-ups i projectes d’alt creixement arrelats a les comarques gironines.

CaixaBank, a través de la seva divisió DayOne, disposa d’un equip especialitzat en l’acompanyament a start-ups, scale-ups i inversors per donar cobertura a les empreses tecnològiques innovadores de Girona. 

Mitjançant aquest acord de col·laboració, es pretén «potenciar de manera activa el suport al teixit empresarial més innovador, buscant sinergies en el camp de l’emprenedoria i la innovació tecnològica així com el desenvolupament econòmic, prioritzant la qualitat, l’eficiència, la transformació digital i l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques», expliquen a través d’un comunicat.

El director territorial CaixaBank a Catalunya, Josep Mª Gonzàlez, assegura que l’acord «suposa un pas més en l’estratègia de la nostra entitat d’oferir un model de banca especialitzada per segments, ajustada a les necessitats de cada perfil de client».