L'aeroport de Girona aposta pel turisme ciclista instal·lant una estació per al muntatge de bicicletes

El nou servei és d'ús gratuït i complementa altres cobertures com la zona d'estacionament per a bicicletes

Passatgers a l'aeroport de Vilobí en una imatge d'arxiu.

Passatgers a l'aeroport de Vilobí en una imatge d'arxiu. / David Aparicio

Redacció

L'aeroport de Girona-Costa Brava ha instal·lat una estació de muntatge i reparació de bicicletes per a millorar l'experiència i els serveis que ofereix als passatgers que acudeixen a aquest destí per a practicar el ciclisme per les seves carreteres i muntanyes, contribuint, així, a la consolidació d'aquesta mena de turistes d'alt valor afegit en el territori.

El punt de muntatge de bicicletes de l'aeroport de Girona.

El punt de muntatge de bicicletes de l'aeroport de Girona. / CEDIDA

El punt de muntatge està situat en el vestíbul de connexió entre la zona d'arribades i de sortides, en un espai còmodament accessible tant per als passatgers que aterren a l'aeroport com per als que estan a punt de facturar. També està destinat al personal que treballa en les instal·lacions i es desplaci des del seu domicili a l'aeroport amb aquesta mena de vehicle.

Es tracta d'una estació de reparació d'acer inoxidable, de més de 150cm d'alt i 50cm d'ample, que compta amb barres de subjecció embuatades per a penjar les bicicletes, una bomba d'inflat de pneumàtics i un set de les principals eines necessàries per al manteniment i la reparació.

El nou espai d'ús gratuït complementa els serveis per als usuaris de l'aeroport que utilitzen bicicletes, que compten també des de fa uns mesos d'una zona específica d'estacionament en l'edifici d'aparcament davant de la terminal.

Aquesta actuació s'emmarca en el compromís d'Aena amb la qualitat i amb l'objectiu de "continuar millorant l'experiència dels seus passatgers durant el seu pas per les instal·lacions, fent de l'aeroport un espai més pràctic i confortable per a tots els usuaris".