Marc i Pau Gasol se sumen a Gravity Wave com a inversors i lideren una ronda de 500.000 euros

La companyia de neteja de plàstic a mars i oceans destaca que l'entrada "estratègica" dels Gasol arriba en un "moment crucial" per a la firma

Pau y Marc Gasol.

Pau y Marc Gasol. / GRAVITY WAVE

Redacció

Els germans Gasol, Marc i Pau, s'han sumat com a inversors a la startup de neteja de plàstic en mars i oceans Gravity Wave, liderant una ronda de 500.000 euros, segons ha informat la firma.

Gravity Wave, considerada una empresa d'impacte social i ambiental, ha explicat que "fa gairebé quatre anys que s'està submergint en la missió de netejar els oceans i ara rep un triple des de la línia d'inversors estel·lars".

Marc i Pau Gasol s'han unit com a socis inversors i assessors per impulsar la missió 'Plastic Free Oceans' cap a nous horitzons.

La companyia ha destacat que l'entrada "estratègica" dels Gasol arriba en un "moment crucial" per a Gravity Wave i els seus fundadors, els germans Julen i Amaia Rodríguez, "els qui han aconseguit fites significatives en la seva missió d'aconseguir un oceà lliure de plàstics".

Pau Gasol ha detallat que "sempre és un plaer donar suport a iniciatives que tinguin un impacte positiu en la societat i el medi ambient".