ESPA Group de Banyoles presenta una solució per bombar aigua de mar en piscines i Spas

Llança un sistema per oferir una alternativa a les restriccions actuals en l'ús d'aquest recurs en instal·lacions recreatives

Estand d'ESPA Group a la fira Piscina & Wellness Barcelona.

Estand d'ESPA Group a la fira Piscina & Wellness Barcelona. / DdG

Redacció

Enmig de l'actual sequera, ESPA Group, de Banyoles, ha llançat NOXSALT, una solució dissenyada per bombar aigua de mar en piscines i spas. L'empresa busca abordar la creixent preocupació per l'escassetat d'aigua potable i, al mateix temps, oferir una alternativa eficaç a les restriccions actuals en l'ús d'aquest recurs en instal·lacions recreatives.

La companyia considera que ha fet "un pas més enllà" en desenvolupar la gamma de bombes NOXSALT, especialment dissenyades per a treballar amb aigua salada, un sistema fins ara pràcticament inexistent en el mercat. El grup de Banyoles explica que la composició única de l'aigua de mar, amb una concentració mitjana de sal de 35-40 grams per litre, presenta desafiaments específics pel manteniment de piscines d'aigua salada, amb una concentració es troba en el rang de 4 a 6 grams per litre. "La gamma de bombes NOXSALT supera aquests desafiaments en resistir concentracions de 35-40 grams per litre, gràcies a materials d'alta qualitat com l'acer inoxidable Dúplex", detallen.

"L'ús d'aigua de mar vitalitzada en piscines i spas emergeix com una opció conscient en un moment en què la preservació dels recursos naturals és crucial", assegura l'empresa a través d'un comunicat. "NOXSALT representa un pas essencial cap a l'adaptació de la indústria de piscines a pràctiques més respectuoses amb el medi ambient en temps de desafiaments ambientals", afegeix.

ESPA va ser fundada en 1962 a Banyoles. La companyia treballa per a oferir solucions de bombament intel·ligent per l'objectiu d'impulsar "un model de societat més sostenible".