CaixaBank Banca Privada es reuneix amb els seus clients de Girona per analitzar les perspectives econòmiques i financeres per al 2024

Més de 150 clients de Banca Privada a Girona han pogut participar en una trobada en la qual s'ha analitzat l'evolució dels mercats i les previsions econòmiques per als pròxims mesos.

CaixaBank Banca Privada compta a Girona amb dos centres d'assessorament exclusius, que es completen amb la cobertura de la xarxa d'oficines de CaixaBank.

Els clients de Banca Privada de Caixabank, a la trobada de Girona.

Els clients de Banca Privada de Caixabank, a la trobada de Girona. / Caixabank

Redacció

CaixaBank ha reunit a Girona a més de 150 clients de l'entitat per analitzar l'evolució dels mercats i donar a conèixer les previsions econòmiques i financeres de 2024. La jornada s'emmarca en el cicle anual de conferències 'Perspectives', una iniciativa ja consolidada per a clients de l'entitat pertanyents al segment de Banca Privada. Enguany tindrà lloc a prop de 30 ciutats de tota la geografia espanyola.

En la sessió, en la qual han participat Fernando Rodríguez, Chartered Financial Analyst i part de l’equip d’Estratègia d’Inversió de CaixaBank Asset Management, i Joan Ignasi Prat, Director Comercial de Banca Privada a la Direcció Territorial de CaixaBank a Catalunya , s'han exposat els canvis estructurals i conjunturals que afecten el comerç, la inflació, el creixement i la política monetària a les principals regions del món. Entre els factors més rellevants s'han destacat la desglobalització, l'augment del paper de l'Estat, la relocalització de cadenes de producció, la plena ocupació a Occident o la transició energètica.

En aquest sentit, Fernando Rodríguez ha assegurat que "el 2024 el creixement global continuarà sent robust, amb potencial de sorpreses positives des d'Europa i la inflació mantindrà la seva moderació, tot i que el sòl pot estar per sobre dels objectius explícits dels Bancs Centrals". També ha avançat que "els tipus baixaran, encara que potser no tant com descompta el mercat i els beneficis empresarials continuaran pujant, potser més de l'esperat, si es materialitza una acceleració de la productivitat".

Finalment, s'ha comentat l'impacte de les polítiques macroeconòmiques en els mercats financers, en cadascuna de les seves classes d'actius.

Servei exclusiu d’informació i assessorament

CaixaBank impulsa regularment iniciatives i esdeveniments per donar a conèixer als seus clients la situació econòmica. En aquest sentit, l'entitat financera, a través de CaixaBank Banca Privada, ofereix serveis exclusius de seguiment i informació, amb informes periòdics i accés a publicacions específiques tant sobre conjuntura econòmica com sobre la situació de les seves inversions.

CaixaBank Banca Privada

La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des d'un servei d'assessorament global, fins a un servei a iniciativa pròpia a través de la plataforma d'inversió en valors, fons i altres productes de gestió de l'entitat. 

El model de Banca Privada de CaixaBank a Girona està conformat per un equip de 44 professionals especialitzats i té dos centres específics distribuïts per tot el territori gironí.

L'excel·lència de servei i la seva àmplia gamma de productes ha fet mereixedora a la divisió de múltiples reconeixements internacionals com els de Millor Entitat de Banca Privada a Espanya 2023, Millor Entitat de Banca Privada Digital a Espanya 2023 i Millor Entitat de Banca Privada en Gestió Discrecional a Espanya 2023, per la revista britànica Euromoney, així com també el guardó a Millor Entitat de Banca Privada en Comunicació i Màrqueting digital a Europa 2023 per la revista PWM, del Grup Financial Times.