El despatx Rebled Bellvehí Advocats crea un departament fiscal a Girona

L’advocada Laia Coderch dirigirà la nova unitat

L’advocada Laia Coderch i Francesc Rebled, soci director del despatx.

L’advocada Laia Coderch i Francesc Rebled, soci director del despatx. / Rebled Bellevehí Advocats

Redacció

La firma Rebled Bellvehí Advocats ha presentat el seu nou departament fiscal amb l'objectiu de potenciar i completar els serveis legals als seus clients. Aquesta nova unitat, amb seu a Girona, intervindrà en operacions mercantils de tota classe amb impacte fiscal i en altres actuacions on la tributació i la fiscalitat tinguin rellevància, com les successions hereditàries o la planificació patrimonial.

La responsable del departament és l'advocada Laia Coderch, amb prop de vint anys d'experiència en dret tributari. El nou equip està format per l'advocada Anna Figueres i els advocats Jordi Ródenas i Josep Llorenç.

Francesc Rebled, soci director de Rebled Bellvehi Advocats, considera que "un coneixement elevat i especialitzat al voltant de la fiscalitat és cada vegada més necessari a l'entorn empresarial d'avui en dia. La velocitat de l'evolució de la normativa i la complexitat dels entorns tributaris és molt elevada. Aquest departament completa el servei professional i integral pels nostres clients."

Aquesta nova àrea, ubicada a la seu de Girona, acompanya el creixement constant de la firma, que actualment compta amb 26 professionals entre les seves tres ubicacions: Girona, Barcelona i Tarragona, a banda dels despatxos col·laboradors de Madrid i Perpinyà.