Tria el millor model de piscina

En el mercat hi ha diferents models i dissenys que es poden adaptar al teu habitatge i les teves necessitats

Una piscina particular.

Una piscina particular. / DdG

David Céspedes/AMIC

Arriba l’estiu alguns habitatges ja poden preparar també la temporada de la piscina. Ara que sembla que s’aixequen les restriccions és el moment de fer l’últim manteniment a la nostra instal·lació. I, en el cas que no hàgim arribat a temps i volem disposar d’una piscina per a la propera temporada ara també és el moment d’escollir el model i el tipus que més s’adapti a les nostres necessitats

Si estàs pensant a construir una piscina al teu jardí, has de conèixer les últimes tendències per a inspirar-te i crear la teva piscina ideal.

Piscines naturals: Es caracteritzen per utilitzar elements de la naturalesa com ara pedres, sorra, fusta i elements vegetals. Són una alternativa ecològica i saludable enfront dels models tradicionals, ja que es basen en l’equilibri biològic entre les plantes, els microorganismes i l’aigua sense necessitat de productes químics.

Piscines amb cascada: Aporten originalitat i dinamisme als espais exteriors. Incorporen dolls d’aigua que cauen en altura sobre la piscina creant un efecte visual i sonor molt atractiu. Pots triar entre cascades de pedra o roca, d’acer inoxidable, o de fibra de vidre.

Piscines poc profundes: Són una bona opció per a refrescar-se sense necessitat de tenir molt d’espai. S’integren en l’entorn creant ambients relaxants. No sobrepassen de 40 cm de profunditat; el seu objectiu és poder refrescar-nos.

Piscines infinites: Es tracta de piscines que es desborden per un o més costats creant la il·lusió d’una superfície aquàtica sense límits, que s’integra amb el paisatge creant una sensació d’harmonia. Són més netes que les tradicionals, ja que l’aigua es renova i filtra contínuament.

Piscines amb il·luminació Led: Milloren l’estètica, i augmenten la seguretat i eficiència energètica. Ofereix una gran varietat de colors, intensitat i efectes que es poden controlar des d’un comandament a distància o des d’un dispositiu mòbil.

Fons foscos en les piscines: Es tracta de triar revestiments amb colors negres, grisos, marrons o blaus foscos que li donen un toc modern i elegant. Afavoreixen l’estalvi energètic, ja que els colors foscos absorbeixen més la llum i mantenen millor la temperatura de l’aigua. Ajuden a dissimular la brutícia i la taques, i afegeixen un toc de distinció i elegància a l’espai.