Nous 'Superpreus' a l'alta velocitat de Renfe: de Barcelona a Pamplona, Logronyo o Vitòria per menys de 20 euros

Els bitllets estaran a la venda del 20 al 26 de maig per a desplaçaments entre l'1 i el 30 de juny

Un tren d'alta velocitat.

Un tren d'alta velocitat. / MINISTERI DE FOMENT - ARXIU

Redacció

Redacció

Renfe ha llançat aquest dilluns, 20 de maig, una campanya de 'Superpreus' per viatjar durant el juny entre les comunitats autònomes del nord-est del país, una promoció amb descomptes de fins al 70% amb trens de llarga distància de la companyia entre Navarra, La Rioja, el País Basc, Catalunya i Aragó.

Els bitllets estaran a la venda del 20 al 26 de maig i podran adquirir-se per a desplaçaments entre l'1 i el 30 de juny. La nova campanya de Renfe permetrà, per exemple, viatjar durant el juny entre Barcelona i Logronyo o Pamplona per 19,02 euros; entre la Ciutat Comtal i Vitòria, per 19,95 o entre la capital catalana i Sant Sebastià o Bilbao, per 20,95. Igualment, oferirà bitllets entre Saragossa i Sant Sebastià o Bilbao per 10 euros; entre la capital aragonesa i Vitòria, per 9 euros, o entre la ciutat saragossana i Logronyo o Pamplona, per 7,35 euros, han indicat fonts de Renfe.

Així, aquesta campanya de 'Superpreus' s'aplicarà a les diferents relacions de llarga distància amb origen o destinació a Logronyo, Navarra, Vitòria, Sant Sebastià, Bilbao Saragossa, Lleida, Camp de Tarragona o Barcelona. D'aquesta manera, serà possible viatjar de Logronyo a Tarragona per 15,95 euros; de Sant Sebastià a Barcelona per 20,50 euros; de Camp de Tarragona a Vitòria per 17,05 euros, o de Pamplona a Lleida per 13,15 euros.

Amb aquesta campanya promocional la companyia vol potenciar els viatges entre les comunitats del nord-est del país i propiciar fluxos turístics entre zones d'una gran riquesa natural, paisatgística, cultural i gastronòmica, ha informat Renfe en una nota.