Docents d’arreu del món aterren a Girona per a formar-se en la pedagogia Montessori

El primer centre internacional d’investigació i formació va néixer fa deu anys i s'ubica al mateix centre educatiu gironí

El Montessori Girona.

El Montessori Girona. / Montessori Palau Girona

DdG

El primer centre internacional d’investigació i formació pedagògica Montessori es consolida a Girona. Es tracta del primer centre internacional de recerca i formació en pedagogia Montessori que va néixer fa deu anys de la mà d’un equip multidisciplinari de docents i psicòlegs, amb l’objectiu d’impulsar la reflexió i millora dels processos educatius. L’espai, ubicat al mateix centre educatiu, ha acollit a docents arribats d’arreu del món per formar-se i aprofundir en l’univers Montessori.

Una altra de les activitats que impulsa, el Seminari Internacional de Neurociència i Educació, desplegarà el 10 i 11 de maig a Girona la seva 5a edició. Es tracta d’un esdeveniment de caràcter biennal de transferència de coneixement que, al llarg d’un dia i mig, reuneix experts de primer nivell mundial del camp de les neurociències, des de la salut a l’epigenètica, passant pel comportament o la creativitat i la seva relació amb el desenvolupament acadèmic i personal.