Vergés (Junts): "Només un govern independentista liderat per Puigdemont garanteix la posada al dia de les infraestructures"

La visita de Junts als terrenys on ha d'anar l'estació de l'aeroport.

La visita de Junts als terrenys on ha d'anar l'estació de l'aeroport. / DdG

DdG

Les infraestructures han centrat el vuitè dia de campanya electoral a Junts + Puigdemont. El cap de llista gironí, Salvador Vergés, ha visitat la Selva, des d'on ha advertit que "exigir l’adjudicació i construcció de l’estació del TAV a l’aeroport és absolutament prioritari".

 

Per a Vergés, “les infraestructures són les venes del territori", i creu que "només un govern independentista liderat pel president Puigdemont posarà al dia i executarà les que les comarques gironines necessiten". En aquest sentit, considera que “exigir l’adjudicació i la construcció de l’estació del TAV a l’aeroport de Girona-Costa Brava”, és “absolutament prioritari per al desenvolupament econòmic del territori”. Vergés ha visitat els terrenys on estarà situada l’estació acompanyat de l'alcalde de Vilobí d’Onyar, Lluís Salvi, i del candidat i alcalde de Riudellots de la Selva, Josep Lluís Santamaria, i del diputat al Congrés, Josep Maria Cervera.

L'allargament de la C-32 i la variant d'Olot

“Una altra de les infraestructures que depenen de l’Estat és l’N-II, una via de la qual n’exigim finalitzar desdoblament en el tram comprès entre Tordera i Figueres”, ha afegit el candidat. Pel que fa a les vies que sí que depenen del proper Govern de la Generalitat, Vergés ha refermat el “compromís” de fer efectiu el perllongament de la C-32 entre Blanes i Lloret, llargament reivindicat per aquests municipis de la Costa Brava i l’execució de la variant d’Olot-les Preses, clau per a la comarca de la Garrotxa.