Concepció Veray serà la candidata del PP al Congrés per Girona

L'exdiputada i exregidora gironina vol tornar a la primera línia política

ACN/L.F.G.

L’exregidora de l’Ajuntament de Girona i exdiputada del PP al Congrés Concepció Veray intentarà tornar a la primera línia política després que el comitè electoral del partit l’hagi escollit com a cap de llista per Girona a les properes eleccions generals del 23 de juliol. 

Nascuda l’any 1976, Veray és consultora de comunicació però compta amb una llarga trajectòria política a les seves espatlles. Va començar com a presidenta de les Noves Generacions (joventuts del PP) a Girona l’any 1999 i va ocupar diferents càrrecs institucionals dins del partit, com ara secretària i posteriorment presidenta provincial.

Setze anys dedicada a la política municipal

A nivell institucional, va ser regidora de l’Ajuntament de Girona entre 2003 i 2019, any en què es va tornar a presentar però no va resultar escollida. En total, doncs, setze anys dedicada a la política municipal que durant un mandat (entre 2011 i 2015) va compaginar amb el càrrec de diputada del PP a Madrid, essent portaveu dels populars a la comissió d’Habitatge. 

Veray ha estat cap de gabinet de Xavier García Albiol a Badalona i durant els últims mesos ha treballat en la campanya del PP a Girona per les municipals. Ara es presentarà a les eleccions amb l’objectiu que els populars tornin a tenir representació al congrés per la província de Girona.