Fem Cassà obre la mà a Junts per fer un «govern fort»

Robert Mundet no descarta l’opció i veu «molt difícil» un pacte amb PSC i PP per optar a l’alcaldia, però «no descartable»

L'equip de Fem Cassà celebra la victòria en les eleccions de diumenge.

L'equip de Fem Cassà celebra la victòria en les eleccions de diumenge.

Josep Coll

Josep Coll

Fem Cassà va guanyar les eleccions municipals amb vuit regidors, quedant-se a un de la majoria absoluta. El seu candidat, Pau Presas, explica que el municipi «necessita un govern fort» i per això «allarga la mà» a Junts perquè entri a formar part de l’equip de govern amb els set regidors que van treure. «Estem disposats a ser generosos i a gestionar el resultat amb responsabilitat» també afirma Presas.

El 2019, Fem Cassà -llavors ERC- també va guanyar, empatant a vuit regidors amb Junts, que després va governar gràcies a l’acord amb el PSC. Ara, només un possible pacte entre els juntaries, socialistes i PP -que han tret un regidor- podria fer alcalde a Robert Mundet (Junts). Aquest diu que «no és descartable» un pacte amb les dues formacions, tot i que sí que «és molt difícil». Mundet tampoc tanca la porta a un possible acord amb Fem Cassà, mentre que Presas afirma que «l’únic pacte que contemplem és amb Junts».