Una de les especialitats d'Acoreo en defensa dels consumidors són les demandes pels abusos bancaris en diferents productes financers. Aquesta associació s'ha caracteritzat de forma notable per haver representat molts afectats i continuen amb la seva lluita en diferens procediments.

Acoreo s'ha significat de manera especial en la seva lluita en defensa dels milers d'accionistes del Banc Popular. Des de la seva web s'informa del cas i s'anima a tots els afectats a posar-se en contacte amb ells per estudiar el cas i intentar recuperar alguns dels diners invertits en alguns productes o en les accions que es van emetre el maig de 2016. En aquest sentit, Acoreo es dirigeix als afectats amb les següents paraules: «En aquells dies, i quan ni tu ni ningú podia preveure-ho, el Banc Popular va emetre informació falsificada sobre la seva situació financera. No és culpa teva que comparessis productes financers del banc en aquells dies. Després de tot, com anaves a saber que tota aquella informació, tota aquella suposada gran solvència econòmica, era una mentida? Com tants altres dels afectats a Girona, vas perdre tot o part dels teus diners en aquelles accions sota l'engany de l'entitat».

Per aquest motiu, des de l'associació s'informa de com reclamar als tribunals i es recorda de l'èxit que han tingut en algunes demandes i que han significat el retorn dels diners. El Banc Popular es va declarar insolvent però han estat molt els «afectats del Banc Popular de Catalunya que han recuperat tots els diners invertits en accions i altres productes financers com a bons del Banc Popular necessàriament convertibles en accions o bons AT1».

Des d'Acoreo s'insisteix que es pot seguir un procediment judicial per intentar recuperar els diners perduts i asseguren haver guanyat més del 90 per cent de les demandes presentades contra aquesta entitat bancària». Acoreo afirma que la defensa dels drets dels consumidors és «la nostra màxima. Per això la nostra plataforma d'afectats pel Banc Popular és una referència en els procediments de reclamació contra l'entitat. No en va, comptem amb més de cinquanta sentències favorables contra el banc en el nostre historial». Afegeix també que els seus advocats són «autèntics experts en el cas del Banc Popular. Els teus diners podria iniciar el camí de tornada cap a la teva butxaca». Per aquest motiu, qui es consideri afectat pot posar-se en contacte amb aquesta entitat per a l'estudi del seu cas.