El Govern pakistanès va bloquejar l'accés a Twitter a tot el país. La raó d'aquest bloqueig per part del Govern és l'incitació als usuaris de publicar imatges del profeta.

El Govern de Pakistan va bloquejar l'accés a la xarxa social després de saber que usuaris del microbloc estaven animant a la celebració d'una competició a Facebook per dibuixar la imatge del profeta Mahoma, un acte prohibit per les branques més conservadores de l'Islam.

Mohamed Yaseen, el president de l'Autoritat de Telecomunicacions de Pakistan (PTA) va afirmar que "es tracta de ?con?tingut blasfem i la decisió ha estat adoptada seguint les directrius del Ministeri de Tecnologia de la ?Informació", segons va informar.

Facebook ja va ser bloquejat fa dos anys al país pel mateix motiu, però aleshores va retirar el contingut. En aquest cas, però, Twitter va optar per mantenir-lo i no treure'l, fet que va provocar que el Govern prengués la decisió de restringir l'accés.

"El Ministeri parla amb la gent de Twitter des de fa cert temps i els han demanat que eliminin aquest contingut en particular", va afegir Mohamed Yaseen en ?comentaris recollits per l'edició digital del diari pakistanès Dawn.