Queda en llibertat l'home que va agredir sexualment l'actriu gironina Jedet

Es tracta del productor de cinema Javier Pérez Santana

L'actriu gironina Jedet, a la catifa vermella dels Premis Feroz.

L'actriu gironina Jedet, a la catifa vermella dels Premis Feroz. / Europa Press

Europa Press

El detingut per una de les dues presumptes agressions sexuals produïdes en la festa posterior a la gala dels premis Feroz ha quedat en llibertat.

Es tracta Javier Pérez Santana, de 55 anys i productor de "Mí vacío y yo". La identitat de la denunciant, segons ha publicat Heraldo de Aragón, és l'actriu gironina Jedet.

Javier Pérez Santana.

Javier Pérez Santana. / EFE

Els fets van passar entre les 04.00 i les 06.00 hores d'aquest diumenge, a l'Espacio Ebro de la capital aragonesa, on se celebrava la festa. Pel que sembla, la dona va sofrir tocaments i assetjament per part del detingut.

Una vegada conegut el succés, ja que va derivar en un "petit altercat", es va sol·licitar la presència de la policia de manera immediata, que va detenir "in situ" a Javier Pérez.

Així mateix, fonts policials han indicat que hi ha un segon home al qual s'investiga per una altra presumpta agressió sexual. Des de l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE) han emès un comunicat manifestant la seva "repudia" i indicant que "condemna rotundament les agressions sexuals que s'han denunciat a la festa posterior a la gala dels Premis Feroz 2023".

"Una vegada s'esclareixi l'ocorregut, els presumptes autors d'aquest fet lamentable seran vetats dels Premis Feroz i de totes les activitats organitzades per la AICE", han assegurat.