Investigat per posar el seu fill de 8 anys al volant a Màlaga

La Policia Local va poder comprovar els fets gràcies a un vídeo fet per un dels testimonis al recinte firal del Cortijo Firal

Imatge extreta del vídeo de la Policia Local de Màlaga

Imatge extreta del vídeo de la Policia Local de Màlaga

Rubén Román

La policia investiga un home de 58 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. L'investigat hauria posat al volant d'un turisme el seu fill de només 8 anys.

Els fets van succeir la tarda del passat diumenge 19 de març dins del Recinte Firal Cortijo de Torres, lloc que acull cada agost la Fira de Màlaga. Els esdeveniments van poder ser comprovats per un vídeo gravat per un dels testimonis en què el menor es troba als comandaments del vehicle i el pare al seient del copilot.

La policia local va localitzar el vehicle estacionat als voltants del recinte firal, així com un grup de persones entre les quals hi havia el pare i el seu fill. Després d'identificar-los i comprovar la documentació del vehicle, el progenitor va ser informat que els fets es posarien en coneixement de la Fiscalia de Menors.

El pare va accedir a acompanyar els agents a la seu del Grup de Recerca d'Accidents i Atestats ubicada a la plaça Doña Trinidad, on va ser citat per a un judici ràpid.