Vídeo | Nova i violenta baralla multitudinària a la zona d'oci nocturn de Magaluf

Mentre un jove estava inconscient a terra amb un greu traumatisme cranioencefàlic, els cops de puny i les puntades de peu no s'aturaven al seu voltant

Imatges de la violenta batussa a Magaluf.

Imatges de la violenta batussa a Magaluf. / EPE

Lorenzo Marina

Nou episodi violent a Punta Ballena, a la zona d'oci nocturn de Magaluf, a Mallorca. El carrer més tristament cèlebre de Magaluf va viure una nova i violenta batalla campal. Mentre un jove britànic estava desplomat a terra inconscient, l'enfrontament a cops de puny i puntades de peu se succeïa al seu voltant. La Guàrdia Civil ha detingut a un jove britànic de 29 anys pels presumptes delictes de lesions, desobediència greu i desordres públics.

Els fets van passar entorn de dos quarts de sis de la matinada del passat dijous. Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents de la Policia Local de Calvià. Els funcionaris voler identificar un dels implicats en la baralla. El subjecte va desobeir els continuats requeriments. També van acudir efectius de la Guàrdia Civil de Calvià. Aquests van detenir a aquest jove britànic, de 29 anys, pels presumptes delictes de lesions, desobediència greu i desordres públics.

Per part seva, les assistències sanitàries del Ib-salut van acudir a Punta Ballena per atendre el jove inconscient. Els facultatius van traslladar a la víctima fins a un hospital perquè fos atesa d'un fort traumatisme cranioencefàlic.