L'assetjament escolar fa que un pare es tatuï al pit durant 30 hores la marca de naixement del seu fill

L'amor d'un pare pot moure muntanyes 

Pares contra l'assetjament escolar

Tatuatge de 30 hores per demostrar que tenir una taca de naixement no t'ha de fer sentir vergonya

Tatuatge de 30 hores per demostrar que tenir una taca de naixement no t'ha de fer sentir vergonya / Juicy Quill Tattoo

Abril Benítez

El jove canadenc de només 8 anys, Derek Jr., té una marca de naixement al pit bastant gran, la qual va amagar per vergonya o per evitar comentaris nocius per part dels seus companys a l'escola o a altres indrets. El nen va rebre assetjament escolar i la seva marca de naixement hi tenia molt a veure. Després de l'assetjament escolar continuat, Derek Jr. va decidir no treure's més la samarreta a cap lloc públic. El pare de la criatura, en veure aquesta situació de malestar va decidir fer-se un tatuatge idèntic per demostrar-li que no passa absolutament res.

Derek Prue va estar 30 hores per fer-se el tatuatge al pit i a les costelles

Aquestes zones on es va tatuar són zones molt doloroses i van haver d'anestesiar-li les zones en diverses ocasions, ja que el dolor era molt intens; però, tot i això, va decidir fer-s'ho, sense que el fill sabés res. L'home va haver de fer 9 sessions a 'Juicy Quill Tattoo', Canadà. 

El nen de 8 anys va descobrir el tatuatge un dia quan el pare el va portar a la piscina. El moment va ser màgic, especial i molt emotiu. Derek Prue va treure's la samarreta, mentre el seu fill, encara no se l'havia tret. En veure el tatuatge del pare, el nen va decidir treure's la seva i gaudir d'una jornada fresca, engrescadora i molt emotiva amb el seu pare. Per què després no diguin que l'amor no mou muntanyes.