El germà de Lady Di es pronuncia sobre el cas de Kate Middleton

Ha donat una entrevista en un canal de televisió pública britànic

Arxiu

Arxiu / THOMAS KRYCH / ZUMA PRESS / CONT

EFE

El comte Charles Spencer, germà de la malmesa Lady Di, exesposa del rei Carles III, ha opinat en declaracions a la BBC que la pressió mediàtica que va sofrir en el seu moment la seva germana era "més perillosa" que la que pateix ara Catalina, princesa de Gal·les.

En una entrevista concedida al canal de televisió pública britànic aborda la situació de la princesa de Gal·les, Catalina, apartada actualment de la vida pública després d'haver-se sotmès a una operació abdominal el passat 16 de gener, de la qual es desconeixen els detalls i que ha donat lloc a tota mena de conjectures en aquest país i a tot el món.

En l'entrevista que s'emetrà demà amb la periodista britànica Laura Kuenssberg, Spencer diu que el preocupa "el que ha ocorregut amb la veritat" sobre les teories que circulen entorn de l'estat de salut de Catalina.

La periodista anticipa que Spencer va revelar que de nen va patir, juntament amb la seva germana, episodis de violència a les mans d'una mainadera que els castigava, a vegades, de manera "dolorosa". Sobre aquests incidents, posa de manifest la "desconnexió" entre pares i fills que hi ha en algunes famílies aristocràtiques.

El germà de Diana, molt crític amb la premsa després de la tràgica mort d'aquesta en un accident de trànsit a París en 1997, va prometre en el seu funeral protegir els seus nebots, els prínceps Guillem i Enrique, del tipus d'intrusió mediàtica que va suportar la seva mare.

"Crec que si miro a 1997 i a la mort de Diana, crec que va ser tan impactant també, les circumstàncies de la seva mort van ser tan sorprenents, que va fer que la indústria que feia costat als 'paparazzi' realment considerés de manera més acurada el que podia i no podia fer", apunta.