Ripollet: Pujol (8), Fenandez (8), Pérez (9), Moga (7), Santos (6) cinc inicial- M'Bodji (2), Termens (15), Magrinya (8), Espiga (2) i Rodriguez. 4 triples: 2 Termens, Moga i Magrinya. 11 de 18 tirs lliures. 21 falñtes personals. Cap eliminat.

Akasvayu-Cassanenc: Bartroli (1), Gaitx (8), Serra (7), Martínez (12), Sima (24) -cinc inicial- E. Vila, Oliveras (12), Morejon (4), M. Martorell, J. Martorell, A. Vila (3) i Costa (1). 9 triples: 2 Serra, 2 Martínez, 2 Oliveras, 2 Sima i A. Vila. 13 de 23 tirs lliures. 23 faltes personals. Cap eliminat.

Parcials: 12-19, 26-37, 51-57, 65-73.

Àrbitres: Gotsens i Gordillo.

L'Akasvayu-Cassanenc va aconseguir un nou triomf a la pista del Ripollet en un bon partit dels gironins. Amb aquesta victòria, el conjunt de Dejan Kamenjasevic i Toni Vidal s'asseguren de manera matemàtica la permanència.

El partit va començar amb domini clar del Cassà, amb una bona defensa i ràpids contratacs, que li van permetre aconseguir el control del partit. A més, els gironins van estar molt encertats en el tir exterior, ja que en els primers 20 minuts van acabar amb 6 triples convertits.

A la segona part, però, el Ripollet, liderat per l'exjugador del Barça Lisard Gonzalez Termens, va fer una pressió forta, acabada amb una zona 2-1-2, que va complicar la vida als gironins fins a situar un 65-66 a 2 minuts. Tot i això, els gironins es van sobreposar i van aconseguir el triomf i la salvació.DdeG