? Fotògraf improvisat. El portaveu de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Girona, Carles Puigdemont, va voler immortalitzar cada instant amb la seva càmera digital.

? Una grada completament vermella. El color vermell va ser la dominant a les graderies de Montilivi. La iniciativa de la venda de samarretes donant suport a l'equip va tenir un gran èxit. Moltíssims aficionats van lluir la samarreta per donar color a les graderies.

? A peu a l'estadi. Molts aficionats van optar també per arribar a peu fins al camp. Els problemes de trànsit que es van detectar el dia del play-off davant el Barakaldo van animar molts seguidors a aparcar lluny del camp i acabar a peu el trajecte. Aquest és el cas per exemple de l'expresident del Girona, Carles Teixidor que, lluint també la samarreta vermella, va anar a peu fins al camp.

? Senyeres als balcons. La ciutat ha respost. En diversos balcons de pisos de l'Eixample, ahir, lluïen senyeres. Era una mostra més de suport en el dia històric de l'ascens a Segona.

? S'avança Sant Joan. És típic també en les celebracions esportives el llançament de petards. Ahir, es va "avançar" una setmana la verbena de Sant Joan i molts aficionats llançaven elements pirotècnics a la plaça Catalunya on es va reunir un bon nombre d'aficionats per celebrar l'ascens de categoria.

? Onada al camp. El bon ambient al camp es va traduir també que, en diverses ocasions, el públic es va atrevir fins i tot a fer l'onada, un gest inàudit fins ara a Montilivi. Fins i tots els seguidors del Ceuta s'hi van afegir. Molts aficionats gironins van aplaudir que el públic visitant se sumés a aquesta iniciativa cosa que va demostrar el bon ambient a la graderia tot i la transcendència del partit i el que s'hi jugaven els dos equips.

? Les llums s'encenen aviat. Les torres de llum de l'estadi es van haver d'encendre ja durant la primera part del partit. Els càmeres del Canal 33 ho van agrair perque el fet que el cel estigués pràcticament cobert de núvols provocava dificultats a l'hora de fer la transmissió del partit. Fins i tot els comentaris del partit ho van fer notar i van dir que ho agraïen.

? Suport de Jordi Trias. El jugador de bàsquet del FC Barcelona Jordi Trias va animar el conjunt de la seva ciutat des de la tribuna de l'estadi. Trias és un gran aficionat també al futbol i ahir va demostrar ser un seguidor més de l'equip.

? Hector Simón no s'ho perd. Qui tampoc no es va voler perdre l'històric partit va ser el jugador de l'Espanyol B Hèctor Simon. El de Llançà està plenament recuperat de la seva greu lesió i per sort de tots ha tornat als ?terrenys de joc.

? Dos minuts tard. Els ?encarregats del marcador es van despistar durant uns moments i no el van engegar fins dos minuts després que l'àrbitre xiulés l'inici del partit. Això va provocar que l'hora oficial del partit fos el que oferia en directe la retransmissió del Canal 33 i el cronòmetre de l'àrbitre.

? Catalans entre ceutins. Una senyera catalana ressaltava entre l'afició del Ceuta present a les graderies del camp. I és que alguns dels aficionats rivals van venir de la Casa de Ceuta de Barcelona i també de Rubí.

? El primer fitxatge a la graderia. Francesc Guitart, el davanter que el Girona va fitxar el mes passat i va cedir al Guíxols tampoc es va voler perdre les evolucions del seu futur equip.

? No es volen mullar. L'expedició del Ceuta va veure la primera part asseguda amb el sector d'aficionats visitants. A la represa, amb la pluja, els jugadors descartats i la junta directiva va passar cap a tribuna, on van seure on van poder.

? Noves penyes. Els Tossa Hooligans van venir des de la localitat selvatana per animar l'equip de la capital de la província. Minuts abans del partit, un grup de seguidors de Bescanó també reinvindicaven a crits la seva presència a l'estadi a prop d'un altre grupet d'aficionats d'Olot.

? Suport a Jose. El defensa Jose Martínez, pregoner de la festa major de Germans Sàbat, comptava ahir amb una pancarta de suport: Germans Sàbat està amb tu, Jose. Al llarg de tota la temporada, molts amics del jugador gironí han estat testimoni dels seus bons partits a l'estadi i, ahir, en el dia decissiu, tampoc s'ho van voler perdre.

? Arnal ja té una penya més. Arnal Conde, que disposa de la Peña Arnal a Elx, ahir va veure com se'n creava una altra en el mateix estadi gironí.

? Un professional del golf. Jordi Garcia Pinto, golfista professional gironí i fill del metge del Girona Lluís Garcia Rafanell, era també a la graderia seguint el seu Girona.

? Quim Boadas a l'estadi. El jugador cassanenc del Miapuesta, Quim Boadas, va també va ser a l'Estadi de Montilivi per veure el partit davant el Ceuta.

? Novetats musicals. Un equip d'àudio va permetre que per la megafonia de l'estadi sonés tot tipus de música i que, per una vegada, es canviés el vell repertori. Molts aficionats ho van agrair.

? Dinar abans del partit. Els seguidors gironins habituals a la llotja dels sastres no van faltar a la cita i van tornar a ser prop dels tres centenars. N'hi va haver alguns que van reservar-se el lloc des del migdia i van aprofitar per dinar tot esperant el partit.

? El Canal 33, fins al final. El Canal 33 va allargar força la seva retransmissió del partit. En acabar el matx van oferir en directe les imatges de la celebracions a la mateixa gespa i entrevistes a la llotja.