Sergio Ramos i Pepe no disputaran el partit de tornada de les semifinals de Lliga de Campions al Camp Nou contra el Barcelona, en rebre una cartolina groga que l'obliga a complir cicle i vermella directa en el minut 62, respectivament, en una jugada en la qual també ha estat expulsat José Mourinho.

En un partit que s'ha anat escalfant amb el pas dels minuts i després d'una picabaralla en el temps de descans, Sergio Ramos ha estat el primer damnificat. S'ha desentès de la pilota i ha enderrocat l'argentí Leo Messi en el minut 53. Ha estat amonestat i en estar advertit no podrà jugar dimarts que ve.

Nou minuts després ha arribat una jugada que marca la semifinal espanyola. Pepe ha entrat amb el peu amunt, mostrant els tacs a Dani Álves, i ha rebut la cartolina vermella directa per les indicacions d'un linier al col·legiat alemany Wolfgang Stark.

Les queixes de Mourinho al quart àrbitre i els posteriors aplaudiments a l'àrbitre, han provocat que també fos expulsat.

El Reial Madrid ha acabat amb deu jugadors en els quatre enfrontaments que ha protagonitzat aquesta temporada amb el Barcelona, els dos de la lliga, la final de Copa del Rei i en l'anada de les semifinals de Lliga de Campions.