El Llagostera jugarà contra el Leganés a porta tancada després que la Real Federació Espanyol de Futbol l'hagi sancionat amb un partit pels insults racistes d'una seguidora dels gironins a un jugador africà del Racing de Santander, en un partit de les eliminatòries d'ascens de la temporada passada.

com a conseqüència d'aquests fets, que van ocórrer el passat 18 de maig, la Comissió Estatal Contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport va obrir un expedient al club gironí, que ha derivat en la sanció imposada pel Comitè d'Apel·lació de la RFEF.

Per tant, el Llagostera jugarà el partit contra el Leganés, diumenge que ve, sense el suport dels seus aficionats, que hauran d'esperar dues setmanes més per poder veure al seu equip, el 13 de setembre contra Osasuna.

En un comunicat que ha fet públic avui, el club català ha recordat que "des del primer moment es va treballar per poder reduir al màxim aquesta sanció", però que, "malgrat l'expedient immaculat que presentava el Llagostera fins a aquest moment", el Comitè ha considerat "que els fets són molt greus i que la sanció no es pot veure reduïda".