Vist amb perspectiva de fa un any, semblava inimaginable la situació actual amb Girona i Llagostera a Segona A.

La situació del Girona era delicada i se´m va encomanar la feina de salvar l´equip. La vaig complir. A Llagostera estàvem amb una dinàmica molt bona i amb molta il·lusió per assolir quelcom que semblava impossible però que no ho va ser.

Més tard va entrar Rebled i el seu equip. L´objectiu era salvar l´equip i anar estabilitzant el club de mica en mica en tots els sentits.

En poc temps vam fer molta feina. Vaig deixar molts jugadors renovats i fitxar-ne d´altres que estan donant un rendiment molt important. A més a més del cos tècnic del primer equip, filial i juvenil. Els resultats diuen que vam encertar moltes més coses que no equivocar. La llista d´encerts és més llarga que la de desencerts.

El projecte era tenir el Girona a 2a A i el Llagostera a 2a B com un equip agermanat?

Eren dos clubs independents i la idea era col·laborar al màxim possible. Volíem salvar el Girona i tenir el Llagostera el més amunt.

Li va ser complicat compaginar la feina al despatx del Girona amb la de la banqueta del Llagostera?

Molt difícil. Van ser moltes hores i un desgast molt important. A més a més mai podia tenir la satisfacció sencera que guanyessin els dos equips. Sense anar més lluny, al final de la primera volta amb el Llagostera dúiem 42 punts i vam acabar la Lliga amb 69. És a dir que en vam fer només 27 a la segona. Em vaig perdre molts entrenaments del Llagostera per poder-me dedicar a fons al Girona. I les jornades finals van ser d´un neguit terrible a tots dos clubs.

L´ascens del Llagostera va canviar-ho tot?

Va ser un dels molts factors. Benvingut sigui perquè va ser un èxit per als dos clubs. Estava clar que no es podia estar als dos costats. Ara sóc aquí i desitjo el millor per al Girona sempre que no jugui contra nosaltres. Hi mantinc molts amics tant al vestidor com entre el personal.

Que li va fer canviar la decisió inicial de quedar-se al Girona per tornar a Llagostera?

Van ser molts factors. L´única errada que vaig fer va ser canviar de decisió en aquells tres o quatre dies.

Ricardo Rodríguez, Javi López, Santi Castillejo. Com a director esportiu no li tremola la mà a l´hora de tallar caps...

A Javi López el van condemnar els resultats però va fer una bona feina. L´equip va madurar molt i va guanyar consistència defensiva. A més a més va posar bé físicament molts jugadors. Després en Pablo els va treure un rendiment acollonant. Quan quelcom no funciona s´ha de canviar i com més aviat millor. Cal prendre decisions. L´important no és el que pugui pensar la gent sinó que es fa pel bé del club.

Són uns quants els jugadors que són en aquest Girona colíder gràcies a vostè. La feina va ser bona a l´àrea esportiva.

No sóc jo qui ho ha de valorar. Ens vam salvar, vam renovar Becerra i Felipe quan l´equip estava lluny de salvar-se, vam signar en Mata i en Granell, vam cedir en Pere Pons perquè es foguegés...

Parlant ja de present. És bo o dolent que el Betis vingui dissabte amb nou entrenador?

M´hauria estimat més que vingués amb en Velázquez perquè sabíem com jugava i el teníem estudiat. Ara és una incògnita. Tot i això segueixen tenint més pressupost i qualitat però ja veurem si més intensitat i lluita que el Llagostera. Estem començant a despertar i a treure la força del bloc. La millora és importantíssima i seria brutal guanyar.

S´omplirà l´estadi Palamós-Costa Brava?

S´estan venent entrades a un bon ritme tant de seguidors nostres com del Betis. Esperem que la gent de la demarcació no deixi que hi hagi més aficionats del Betis a l´estadi.