El Spar Citylift Girona continua amb només una victòria en la primera fase de l'Eurolliga femenina, després que a Polònia hagi perdut aquesta tarda davant el Wisla de Cracòvia (54-46), l'únic rival al qual ha aconseguit guanyar.

Un mal tercer quart després d'un bon primer temps va sentenciar a l'equip gironí, que s'allunya fins i tot de la possibilitat de classificar-se per a la Eurocup. Givens, amb 25 punts i màxima anotadora del partit, va ser la nota positiva.

El Spar Citylift Girona va fer un bon inici de partit, amb un bon primer quart, encara que dos minuts sense anotar en els últims instants va evitar que el conjunt gironí pogués tenir un avantatge més clara al marcador.

Ben dirigit per Jordana i amb uns bons minuts anotadors de Givens, el Uni Girona va fer un bon treball defensiu davant un Wisla que va trobar a faltar a la seva base, la gallega Oubiña.

Això no obstant, Tayler va fer bastant mal en atac, encara que l'equip gironí va ser per davant al marcador. Un dels punts negatius van ser les dues faltes ràpides amb que es va carregar la pivot Coulibaly.

En canvi, l'inici del segon quart, no va ser bo per al Spar Citylift Girona, que no va estar encertat en atac en els primers instants. Malgrat estar però de tres minuts sense anotar, l'equip gironí va poder mantenir l'avantatge al marcador, que no va passar dels tres punts.

La defensa intensa de l'equip gironí no va ser acompanyat per les diferències al marcador, que van oscil·lar entre els dos i quatre punts. Encara que el segon quart va acabar de la millor manera possible: un triple des de pràcticament vuit metres de la base Noemí Jordana va situar la màxima diferència al marcador per al Uni Girona 23-29.

Coulibaly i Jordana van fallar sengles atacs en els primers compassos del tercer quart, i un triple de Szott va situar al Wisla a sols tres punts per sota. L'equip polonès fins i tot va reduir diferències a sol 2 per culpa de que les gironins no van saber tancar el rebot defensiu. Van ser els pitjors minuts del Spar Citylift Girona, que sol va anotar 4 punts en els sis primers minuts del tercer quart.

Després de molts minuts per davant al marcador, el Wisla va empatar a 33 amb dos tirs lliures de Turner. I novament Turner va situar per davant al marcador a les locals. El parcial de 13-4 per a les poloneses va descentrar a les gironins, embussades en atac en aquest tercer quart.

La falta d'encert en els tirs lliures va contraposar l'encert de Turner, que amb el 40-33 va situar la màxima diferència per al Wisla. El 17-4 en el tercer quart va deixar al Girona lluny de poder donar la sorpresa.

L'equip gironí va continuar embussat en atac, i amb el pas dels minuts se n'anaven esvaint les possibilitats de victòria. Però el Wisla tampoc estava encertat en atac, i cap dels dos va anotar fins que les poloneses ho van fer als quatre minuts de l'ultimo quart (42-33).

Dos punts de Kuktiene van ser els primers del Uni Girona en el quatre període, quan ja havien passat gairebé cinc minuts. Misiuk va anotar un triple que va deixar al Wisla amb dotze punts d'avantatge sentenciant pràcticament el partit. Encara que Givens va anotar un triple que va donar alguna esperança al Uni Girona, situant-lo per sota dels deu punts, el Wisla no es va deixar sorprendre i va sumar la seva cinquena victòria en aquesta primera fase.

Fitxa tècnica:

54. Wisla Crackovia (14+9+17+14): L. Nicholls (3), M. Zietara (6), A. Szott-Hejmej (6), D. Peters (2), I.Turner (21) -quintet inicial-, Zurowska (8) i M.Misiuk (8).

46. Uni Girona (16+13+4+13): K. Givens (25), N. Jordana (13), A. Knezevic (2), V. Kuktiene (2), N.Coulibally (1) -quintet inicial-, L. Pickiute (3) i T.Mingo.

Incidències: Partit corresponent a la novena jornada del Grup B de l'Eurolliga femenina, disputat a Polònia.