L'Espanyol va complicar la vida al Deportivo de la Corunya en imposar-se a Riazor per 1-2 gràcies als gols de Leo Baptistao i Gerard Moreno a la primera part. Malgrat que Florin Andone va ajustar el marcador només començar la represa, els gallecs van ser incapaços d'empatar. Amb la derrota, el Dépor, que només necessitava un punt per deixar quasi sentenciada la permanència, haurà d'esperar les dues últimes jornades per assegurar-se la salvació. L'Espanyol, de la seva banda, es col·loca novè a la classificació i encarrila l'objectiu d'acabar entre els deu primers equips.

Malgrat sumar els tres punts, la victòria a a Riazor va deixar víctimes col·laterals per a l'Espanyol. Marc Navarro va deixar el terreny de joc per problemes físics i va ser substituït Marc Roca, mentre que Fuego va cedir el seu lloc a Diop.

Mel: «Rubi es canviaria per mi»

Al final del partit, l'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, va destacar el «nivell molt alt de compromís» que van demostrar els seus jugadors. «He vist un nivell molt alt de compromís dels jugadors. He vist deixar de competir molts equips aquesta temporada i nosaltres pretenem no fer-ho», va comentar en la conferència de premsa. De la seva banda, el Deportivo es queda a cinc punts de la salvació que marca l'Sporting a manca de dues jornades per disputar-se. En aquest sentit, Pepe Mel va mostrar-se tranquil i va treure's tota la pressió de sobre. «Segur que el meu amic Rubi es canviaria per mi amb els ulls tancats. Dels tres que estem lluitant per salvar-nos, el més ben col·locat és el Dépor. Seguirem patint però ho aconseguirem», deia.