L'Spar Citylift Girona passa pel seu moment més baix de la temporada, i avui ha tornat a quedar clar amb la derrota a Fontajau contra el Gipuzkoa (64-67), però no té temps per a lamentar-se perquè dimecres començarà el play-off rebent l'Araski també en el primer partit de la sèrie de quarts de final.

La derrota contra el Gipuzkoa no té trascendència per a la classificació, perquè les gironines tenien el segon lloc assegurat, i el rival serà un Araski que ha acabat setè tot i perdre clarament aquest vespre a la pista del Cadí (78-53). Les derrotes dels dos equips que li podien treure el setè lloc a l'Araski, Mann-Filter i Al-Qázeres, van permetre que les basques mantinguessin una posició que les permetrarà enfrontar-se dimecres a l'Uni a Fontajau i diumenge a Mendizorrotza.

Pel que fa al partit d'avui a Fontajau, l'Uni ha anat sempre per darrere del Gipuzkoa en el marcador i, tot i la reacció gironina final passant del 50-61 al 61-63 abans d'una fatídica antiesportiva de Williams, ha acabat perdent el seu quart partit en aquesta lliga.