Carlo Ancelotti torna al Reial Madrid. L'entrenador italià és l'escollit per substituir a Zinedine Zidane com a tècnic del primer equip blanc després de la segona dimissió del francès.

Després de desvincular-se de l'Everton anglès, signarà per a les tres pròximes temporades, segons ha informat el club madrileny.

Ancelotti, que va passar a la història del Reial Madrid per ser el tècnic de la desena Copa d'Europa de l'equip blanc, va guanyar en la seva primera etapa com a entrenador madridista quatre dels nou títols que va disputar.

Tenia contracte en vigor amb l'Everton, però, després de rebre la trucada del Reial Madrid, es va alliberar i va aconseguir un acord per al seu retorn.

El club blanc va anunciar aquest dimarts en un comunicat que aquest dimecres "tindrà lloc l'acte de la signatura protocol·lària al costat del president Florentino Pérez a la Ciudad Real Madrid".

"Posteriorment, Carlo Ancelotti compareixerà a les 18.00 hores davant els mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica", va afegir el Reial Madrid.